Şampiyonlar Ligi'nde kader gecesi!

E Grubu’nda bu akşam 3 takımdan biri Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek. Son maçlar öncesinde 9 puanlı Liverpool, 6 puanlı Spartak Moskova’yı ağırlayacak. 8 puanlı Sevilla ise 2 puanlı sonuncu Maribor’un konuğu olacak

Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarının heyecanı bu akşam sona erecek ve bir üst tura çıkan takımların tamamı belli olacak. E Grubu’nda adeta nefesler kesecek. Saatler 22.45’i gösterdiğinde 9 puanlı Liverpool, 6 puanla üçüncü sıradaki Spartak Moskova’yı konuk edecek. Aynı anda 2 puanlı iddiasız Maribor da, 8 puanla ikincilik koltuğunda oturan Sevilla ile kozlarını sahasında paylaşacak. Puan eşitliği halinde ikili averaja bakılan gruplarda Liverpool’a, bir üst tur için 1 puan yetiyor.

İKİLİ AVERAJDA ÜSTÜN

Ancak Spartak, Rusya’da 1-1 berabere kaldığı İngilizler’i bu akşam devirirse 9 puana yükselecek ve bileti kapacak. Sevilla da, Maribor’u yenerse, İngiliz devi Avrupa Ligi’ne gitmek zorunda kalacak. Ancak Maribor, zorlu rakibinden beraberliği koparırsa, bu kez ikili averajda üstünlüğü elinde bulunduran Liverpool, Sevilla’yı geçerek gruptan çıkmayı başaracak.

Şampiyonlar Ligi'nde kader gecesi! ile ilgili etiketler Liverpool Sevilla UEFA Şampiyonlar Ligi Spartak Moskova maribor e grubu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.