Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran Antonio Rüdiger'den tekbirli sevinç! Tüm dünya bunu konuşuyor

Real Madrid'in nefesleri kesen mücadele sonunda Manchester City'i eleyerek Şampiyonlar Ligi yarı finaline kaldığı maçta son penaltıyı kullanarak turu getiren Antonio Rüdiger, yaptığı sevinçle gönüllere taht kurdu. Antonio Rüdiger'in tekbir getirerek yaptığı bu sevincin görüntüleri milyonlara ulaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Manchester City deplasmanına çıktı. İlk maç 3-3 berabere bitmiş ve iki takım da bir avantaj elde edemememişti. Önce 90 dakikası, ardından 120 dakikası beraberlikle tamamlanınca son söz penaltılara kaldı.

ANTONIO RUDIGER'İN SEVİNCİ OLAY OLDU

Seri penaltı atışlarında Real adına ilk penaltıyı kullanan ve kaçıran Modric'e karşılık, City'de de Bernardo Silva ve Kovacic penaltı atışından faydalanamadı. Son penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Real Madrid'in başarılı savunmacısı Antonio Rüdiger, topu ağlara göndererek takımını Devler Ligi'nde yarı finale çıkarmayı başardı.

Rüdiger golüyle yarı finale çıkan Arda Güler'li Real Madrid'de tüm oyuncular ve teknik ekip sahaya girerek az sayıdaki taraftarlarına koştular ve sevinçlerini birlikte yaşadılar. Tam da kameralar bu görüntüleri çekerken, gecenin kahramanı Antonio Rüdiger'e yapılan yakın çekimde Alman futbolcu tekbir getirerek sevincini yaşadı. Kameralara "Allahu ekber, yes!" diye bağıran ve işaret parmağıyla gökyüzünü gösteren Rüdiger'in bu hareketi sosyal medyada kısa sürede milyonlara ulaştı.

Geçtiğimiz yıllarda Müslüman olduğunu açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Antonio Rüdiger, şu açıklamayı yapmıştı. Alman futbolcu, "Müslüman'ım, Allah'a inanıyorum ve bu yüzden maçlardan önce dua etmeyi seviyorum. Takım arkadaşlarımın, rakiplerimin sakatlanmaması için ve bunun yanında stadyumdaki tüm insanlar için dua ediyorum. Dua etmek için fazla bir şeye ihtiyacım yok" ifadelerini kullanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran Antonio Rüdiger'den tekbirli sevinç! Tüm dünya bunu konuşuyor

Rüdiger ayrıca İstanbul'u ziyaret ederek Ayasofya Camii'ne gitmiş ve burada ibadet etmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran Antonio Rüdiger'den tekbirli sevinç! Tüm dünya bunu konuşuyor ile ilgili etiketler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.