Şampiyonlar Ligi puan durumu!

Devler Ligi'nde son hafta maçları oynanacak... Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş maçların bitmesine 1 hafta kala Şampiyonar Ligi G Grubu'nu lider bitirmeyi garantiledi. Devler Ligi'nde bu akşam PSG - Bayern Münih, Benfica - Basel, Manchester United - CSKA Moskova, Celtic - Anderlecht, Chelsea - Atetico Madrid, Roma - Qarabağ, Barcelona - Sporting Lizbon, Olympiakos - Juventus karşı karşıya gelecek. Nefes kesecek maçlar sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını ilk 2'de bitiren takımlar bir üst tura adını yazdırmaya hak kazanacak. Vatandaşlarımız ise Şampiyonlar Ligi 6. hafta puan durumunu merak ediyor... İşte, Şampiyonlar Ligi puan durumu! Hangi takımlar gruplardan çıktı?

Devler Ligi'nde 6. hafta heyecanı yaşanacak. Son haftada karşı karşıya gelen takımlar bulundukları gruplardan bir üst tura çıkmak için birbirleriyle mücadele edecekler. Bu akşam TRT 1'de PSG - Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Fransız ekibi ile Alman temsilcisinin karşılaşacağı mücadelede grup lideri belli olacak. Grupları ilk iki sırada bitiren takımlar bir üst tura çıkarken 3. sırada kalanlar yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecekler. Vatandaşlarımız ise Şampiyonlar Ligi 6. hafta puan durumunu merak ediyor... İşte, Şampiyonlar Ligi puan durumu! Hangi takımlar gruplardan çıktı?

Aampiyonlar_ligi_yazAlA

ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMLARI

Aampiyonlar_lgi

Aampiyonlar_ligi_1

ŞAMPİYONLAR LİG'NDE CÜNEYT ÇAKIR'A DEV GÖREV

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Almanya’nın Bayern Münih ile Fransa’nın Paris Saint-Germain takımları arasında 5 Aralık 2017 Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu müsabakasını yönetecek.

Almanya’nın Münih şehrindeki Allianz Arena’da TSİ 22.45’te başlayacak müsabakada, Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Mustafa Emre Eyisoy’un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.

060520151646232286758

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MAÇ SAATLERİ 'RESMEN' DEĞİŞTİ!

Gelecek sezondan itibaren maçların ikisi Avrupa saati ile 19.00'da, diğer 6 maç ise 21.00'de başlayacak. Türkiye saati ile maçlar 21.00 ve 23.00'te başlayacak.

UEFA yetkilisi yaptığı açıklamada, bu değişikliğin taraftarlara daha fazla maç takip etme olanağı sunmak için yapıldığını belirtti.

şampiyonlar ligi yayıncısı değişti

Şampiyonlar Ligi'nin yeni yayıncısı belli oldu!

beIN Sports Şampiyonlar Ligi, 2018-2021 sezonlarının yeni yayıncısı oldu...

Tivibu Spor'un UEFA ile yaptığı anlaşma bu sezon sonu itibarıyla sona eriyordu. UEFA bu nedenle 2018-19 sezonundan itibaren üç sezonluk yeni yayın dönemi ihalesi düzenledi.

Türkiye'deki yayın haklarını kapsayan ihaleyi Süper Lig ve TFF 1. Lig'i de yayımlayan beIN Sports kazandı.

Digiturk'ü satın aldıktan sonra büyük yatırımlar yapan beIN Sports ihale için favori gösteriliyordu.

UEFA yayın haklarını tek bir paket olarak veriyor. İhaleyi kazanan platform, sadece canlı TV yayınlarını değil, özetleri, turnuvaya özel video görüntüleri ve internet haklarını da satın almış oluyor.

europa-league

SARAN'DAN AVRUPA LİGİ HAMLESİ

Saran Holding ise UEFA Avrupa Ligi maçları yayın haklarını kendisine 3 yıllığına bağlayan hamleyi yaptı. Yine 3 yıllık kapsamda olan yayın ihalesi anlaşması yakın zamanda resmiyete kavuşacak.

Öte yandan beIN Sports'un Saran Group'un 3 yıllığına ön anlaşma yaptığı UEFA Avrupa Ligi maçları için de devrede olduğu, iki şirketin aralarında yapacakları anlaşma neticesindeki sonuca göre yayın haklarının nerede yayınlanacağı belli olacak.

ŞİFRESİZ MAÇ OLACAK MI?

Futbolseverlerin en çok merak ettiği konu ise, haftada bir maçı şifresiz kanaldan izleyip izleyemeyecekleri.

Uzun zamandır sürmekte olan bu gelenek, 2018-19 sezonundan itibaren sona erebilir.

Yayın haklarını alacak platformun, tüm müsabakaları sadece kendi kanallarından yayınlama hakkı bulunuyor.

İhaleyi kazanan TV platformu, dilediği takdirde, TRT ya da başka bir kanal ile anlaşıp haftada 1 maçı şifresiz olarak izleyicilere sunma hakkına da sahip.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE CİNSEL TACİZ SKANDALI!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçen hafta Sevilla deplasmanında 3-0 öne geçen Liverpool, maçın son dakikasında yediği golle 3-3 berabere kalarak taraftarını üzmüştü. Galip gelmesi durumunda grubu lider tamamlamayı garantileyecek olan Liverpool, böylece bir üst tura yükselme şansını son maça bırakmıştı. Liverpool’u İspanya’da desteklemeye giden bir kadın taraftarın anlattıkları ise İngiliz taraftarların bu kritik maç öncesi psikolojik baskı gördüklerini ortaya çıkardı.

"TACİZ DERECESİNDE ARAMA..."

Eşi ile birlikte Liverpool’un hemen hemen her Şampiyonlar Ligi deplasmanına giden Vicki Kropp, Sevilla’da yaşadıklarını başka hiçbir yerde yaşamadığını söyledi. Maç öncesi şehirde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını, rakip takım taraftarlar ile merkezde yan yana dolaştıklarını belirten Kropp, stadyuma geldiklerinde ise durumun değiştiğini belirtti. İspanyol güvenlik görevlileri tarafından taciz derecesine varan bir aramaya maruz bırakıldıklarının altını çizen 49 yaşındaki taraftar “Psikolojim çok bozuldu” dedi.

“GÖĞÜSLERİMİ AVUÇLAYARAK…”

Normalde gittiği diğer deplasmanlarda sadece çantalarının arandığını ancak Estadio Ramon Sanchez Pizjuan’da çantaları dışında üst aramasına da tabi tutulduklarını belirten Kropp, olayı şu ifadelerle anlattı:

“Bir kadın güvenlik görevlisi, önce sütyenimin telini çekti. Daha sonra göğüslerimi avuçlayarak beni aradı. Daha sonra bacaklarımı açmamı söyledi. Vücut araması gerçekten rahatsız ediciydi. Bacak aramı elledi. Stadyumun kenarında başka bir kadın Liverpool taraftarı dikkatimi çekti. Ağlıyordu. Ona ne oldu bilmiyorum ama benim maruz kaldığım aramaya maruz kaldığı için psikolojisi bozulmuş olabilir. Açıkçası ben de çok rahatsız oldum. Hayatım boyunca böyle bir olay başıma gelmedi. Psikolojim gerçekten çok bozuldu.”

Şampiyonlar Ligi puan durumu! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Puan Durumu 6 hafta devler ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.