Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye yayıncısı henüz belli olmadı. Milliyet Yazarı Sina Koloğlu bu konuyu "Galatasaray maçı ekrana gelecek mi?" yazısıyla köşesine taşıyarak bazı ayrıntılara yer verdi.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına Lokomotiv Moskova karşısında çıkacak. D Grubu'ndaki mücadele 18 Eylül Salı günü saat 22:00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Ancak maçın yayıncısı henüz bilinmiyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakları Türkiye'de herhangi bir kurum tarafından satın alınmadı.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu Galatasaray - Lokomotiv maçı öncesi bu konuyu köşesine taşıdı. Koloğlu yayıncı ile ilgili son bilgileri paylaştı.

SINA KOLOĞLU'NUN BUGÜNKÜ KÖŞE YAZISINDAN

Hatırlarsınız, UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini hiçbir kanal vermemişti. Yayın ihalesini alanın dışında kimse veremezdi. Bildiğimiz, bu yıl maçları yayınlayacak kanal, beIN SPORTS’tu. Baktık, orada da yayınlanmıyor. Sormuştum, meğer bazı pürüzler varmış, giderilememiş ve anlaşma yapılmamıştı. Maç zamanı geldi çattı. 18 Eylül’de kendi sahasında Galatasaray, Lokomotiv Moskova’yı ağırlayacak. Ben size son aldığım bilgileri yazayım. beIN SPORTS, UEFA ile görüşme halinde olduklarını, henüz bir sonuç alamadıklarını belirtiyor. Galatasaray’ımızın maçlarını bir aksilik olmaz da izleriz diye umut ediyorum.

ŞAMPIYONLAR LIGI 1. HAFTA MAÇ PROGRAMI...

22:00 Club Brugge - B.Dortmund

22:00 Galatasaray - Lokomotiv Moskova

22:00 Kızılyıldız - Napoli

22:00 Liverpool - PSG

22:00 Monaco - Atletico Madrid

22:00 Schalke 04 - Porto

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi yayıncı kuruluş hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.