Şampiyonlar Ligi Grupları belli oldu! 2021-2022 UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl? Maçlar ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi yapıldı. 2021-2022 Şampiyonlar Ligi grup kuralarına 4. torbadan katılan Beşiktaş'ın rakipleri de açıklandı. Gözler şimdiden grup maçlarının ne zaman yapılacağına çevrildi. Takımlar Şampiyonlar Ligi'nde 8 grupta mücadele edecek. Peki Şampiyonlar Ligi grup maçları ne zaman başlıyor?

Şampiyon Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi grup kura çekimlerinin yapılması sonrası gruplarda yer alan takımlar da açıklandı. 2021-2022 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 14-15 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Peki 2021-2022 Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu?

2021-2022 ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI...

A GRUBU: Manchester City, PSG, Leipzig, Club Brugge

B GRUBU: Atletico Madrid, Liverpool, Porto, Milan

C GRUBU: Sporting, Dortmund, Ajax, Beşiktaş

D GRUBU: Inter, Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Sheriff Tiraspol

E GRUBU: Bayern Münih, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev

F GRUBU: Villarreal, Manchester United, Atalanta, Young Boys

G GRUBU: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg

H GRUBU: Chelsea, Juventus, Zenıt, Malmö

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Devler Ligi'nde grupların belli olmasının ardından gözler maçların ne zaman başlayacağına çevrildi. 14-15 Eylül'de başlayacak ve 7-8 Aralık'ta sona erecek. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacak. Grup üçüncüleri ise yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Geçen sezon İngiltere ekibi Chelsea'nin mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali, 28 Mayıs'ta Rusya'nın Saint Petersburg şehrindeki Krestovsky Stadı'nda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi Grupları belli oldu! 2021-2022 UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl? Maçlar ne zaman? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonlar ligi grupları 2021-2022 şampiyonlar ligi grupları grup maçları ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.