Şampiyonlar Ligi finaline saatler kala Taksim'de coşkulu görüntüler

İtalya temsilcisi Inter ile İngiltere ekibi Manchester City arasındaki mücadele öncesi her iki takımdan taraftarlar dev maçı izlemek için İstanbul'a geldi. Futbolseverler, Manchester City ile Inter arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finaline saatler kala Taksim'e akın ettiler. Taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde eğlendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Manchester City ve Inter taraftarları maç saatini bekliyor. Taksim Meydanı'nda final maçı için bilet bulmaya çalışan bazı taraftarlar ilginç yollara başvurdu. Ellerinde ve boyunlarında "Bilete ihtiyacım var" yazıları taşıyan taraftarlar maç için bilet arayışına geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi finaline saatler kala Manchester City ve Inter taraftarları Taksim Meydanı'na akın etti. Bazıları meydanda kurulan ses sistemi ile coşarken, bazıları da bilet bulma telaşına girdi. Bileti olmayan taraftarlar ellerinde ve boyunlarında İngilizce ve İtalyanca bilet aradıklarını belirten yazılar taşıdı. Taraftarlar maç saati yaklaşınca Olimpiyat Stadı'na doğru yola çıkacak.

Şampiyonlar Ligi finaline saatler kala Taksim'de coşkulu görüntüler ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.