Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a geliş devam ediyor

İstanbul'da Devler Ligi finali nefes kesecek. Bu zorlu mücadele öncesi her iki takım taraftarları, İstanbul'a akın etmeye başladı. Dün akşam saatlerinde bir grup İngiliz taraftar, dev final için İstanbul Havalimanı'na gelmişti. Bugün de saat 12.30 sıralarında İtalya'nın Milano şehrinden düzenlenen charter seferle gelen yüzlerce Inter taraftarı da, uçaktan iner inmez tezahüratlara başladı ve marşlarla takımlarına destek verdi.

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan temsilcisi Inter, 10 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç öncesi, oğlu Alex’le birlikte Beyrut'tan maçı izlemek için gelen ve aynı zamanda sıkı bir Inter taraftarı olan Khalil Khoury, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, "Burada olmaktan çok mutluyum. Otele gidiyorum, bagajımızı bırakıp direkt stadyuma gideceğim. Tabii ki Manchester City 3-1 kazanacak" ifadelerini kullandı.

Başka bir İtalyan taraftar Andreas De Donno da, güzel bir sonuç alarak şampiyon olacaklarını belirtti. Donno, "Hakan Çalhanoğlu çok önemli bizim için. Hakan takıma güç katıyor" diye konuştu.

Guido Ravizza isimli taraftar ise zor bir maç olacağını belirterek, "Manchester City, iyi bir takım. Çok güzel bir maç olacak. Fakat biz de Inter takımıyız. Bu maçta tarih önemli olacak. Hakan Çalhanoğlu'na çok güveniyoruz. Ondan gol umuyoruz. Şehri gezeceğim bu akşam" cümlelerine yer verdi.

Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a geliş devam ediyor ile ilgili etiketler Inter Manchester City İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.