Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu eşleşmeleri! İşte Beşiktaş'ın rakibi

Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu eşlemeleri! Beşiktaş’ın rakibi kim oldu? Beşiktaş’ın 2020 Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turunda Beşiktaş’ın rakibi merak ediliyor.

Süper Lig’de sezonu 3. Tamamlayan ve Trabzonspor’un ceza alması sonrasında ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş’ın rakibi belli olacak. 10 Ağustos Pazartesi gününde saat 10.00’da başlayacak olan Şampiyonlar Ligi kura çekimi beIN SPORTS kanalından canlı olarak yayınlanacak.

UEFA’dan yapılan son açıklamada ise Beşiktaş'ın da sahaya çıkacağı ikinci ön eleme turundaki tüm eşleşmeler tek maç üzerinden ve seyircisiz olarak oynanacak. Mücadelede ev sahibi olacak takım da kura çekimi sonucunda netlik kazanacak. Maçlar, 25 ya da 26 Ağustos'ta oynanacak.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

PAOK (Yunanistan)
AZ Alkmaar (Hollanda)
Lokomotiva Zagreb (Hırvatistan)

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu eşleşmeleri! İşte Beşiktaş'ın rakibi ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.