Şampiyon Rıza Kayaalp'in minik kızının sevinci göz yaşarttı

10. Avrupa şampiyonluğunu kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp göğsümüzü kabarttı. Zafer anlarını izleyen küçük kızının sevincini paylaşan şampiyon, bu görüntünün özlem dolu emeklere bedel olduğunu söyledi. İşte o sevinç anları...

Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, Polonya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 10. kez Avrupa şampiyonu oldu. Grekoromen stil final maçında 130 kiloda mindere çıkan Kayaalp, Gürcü rakibi Kajaia'yı 3-1 mağlup ederek tarih yazarken, tüm Türkiye'nin göğsünü kabarttı.

Müsabaka sonrası Türk bayrağıyla zaferini kutlayan şampiyon sporcu, küçük kızının İstiklal Marşı çalındığı andaki sevinç görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

Kayaalp o görüntülere, "Canım kızımın şampiyon olduğumda yaşadığı sevinç... Kızımdan, eşimden, evden ayrı bütün kamplarda özlem dolu emekler, bu sevinç her şeye bedel Allah’a şükürler olsun." notunu düştü.

 

Şampiyon Rıza Kayaalp'in minik kızının sevinci göz yaşarttı ile ilgili etiketler Rıza Kayaalp avrupa şampiyonu şampiyonluk sevinci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.