Şampiyon Barcelona evinde kayıp!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) mücadelesinde, Barcelona ile Real Sociedad takımları Camp Nou Stadı'nda karşı karşıya geldi. Real Sociedad'ı yenen Barcelona La Liga 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Maç sonu düzenlenen kupa töreninde oyuncular ve teknik ekip sevinç yaşadı. Öte yandan, La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Barcelona sahasında Real Sociedad karşısında yenilmekten kurtulamadı.

İspanya La Liga'da sezonun bitimine 3 maç kaldı. Ligin 35. haftasında Barcelona ile Real Sociedad kozlarını paylaştı. Ligde şampiyonluğu garantileyen Barcelona'nın sahasında Real Sociedad'ı konuk ettiği mücadeleden galip ayrılan taraf konuk ekip oldu.

Şampiyon Barcelona evinde kayıp!

Real Sociedad'a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Merino ve 72'de Sörloth kaydetti. Barcelona'nın tek golü ise 90. dakikada Lewandowski'nin ayağından geldi. Bu sonucun ardından Barcelona 85 puanla ligde lider konumda bulunuyor. Real Sociedad ise 65 puanla 4. sırada yer aldı.

Şampiyon Barcelona evinde kayıp! ile ilgili etiketler Barcelona La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.