Şamil Tayyar'dan, Eminağaoğlu'na tokat gibi "ByLock" belgesi!

YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun sözde ByLock listesinde adı geçen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar "İspatlamazsan O. Çocuğusun" demişti. Tayyar, ByLock kullacısı olmadığına dair belgeyi sosyal medyada paylaştı. "Soysuzlara gelsin. İster rulo ister bu şekilde" dedi...

YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, geçtiğimiz günlerde ByLock kullanan AK Partili vekiller olduğunu iddia ettiği bir liste yayımladı.

Eminağaoğlu'nun FETÖ'ye yakın kaynaklarca daha önce de ortamı bulandırmak için sosyal medyadan yaydığı sözde listedeki isimler arasında AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar' da vardı.

"İSPAT ETMEZSEN O. ÇOCUĞUSUN..."

Tayyar, Eminağaoğlu'na sosyal medyadan sert tepki göstermiş ve “Sözümona hukukçusun!” diyen Şamil Tayyar sözlerine şöyle devam etti: “İspat etmezsen o. çoçuğusun. Pazartesi de dava açıyorum. Mutlaka hesap vereceksin ahlaksız herif!” sözleri ile ispata çağırmıştı.

Tayyar, Nejat Kumbasar'a ait olduğu belirtilen listeyi sosyal medya hesabından yayımlayan Ömer Faruk Eminağaoğlu'na bu kez de "ByLock kullanıcısı olmadığının" belgesi ile yanıt verdi.

BELGELİ YANIT

Gaziantep Milletvekili, kendisine atılan iftiraya karşılık gösterdiği belgeyle ilgili paylaşımında Eminağaoğlu ve belgeyi hazırlayanlara yönelik, "Bylock olmadığına dair yargı kararı işte burada. Soysuzlara gelsin. İster rulo ister bu şekilde, ne yapacaklarına kendileri karar versinler." dedi...

Şamil Tayyar'dan, Eminağaoğlu'na tokat gibi "ByLock" belgesi! ile ilgili etiketler Şamil Tayyar gaziantep milletvekili ömer faruk eminağaoğlu yarsav
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.