Samet Aybaba, yenilgiyi değerlendirdi!

Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. İlk 6 hedefi bulunan Yiğidolar, kaybedilen bu 3 puanla 41 puanda kaldı. Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba, maç sonrası karşılaşmayı değerlendirirken, ''Bu takım Süper Lig'in en düşük bütçeli takımı. Islıklanacak bir takım değil. Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız'' dedi.

Aybaba'nın açıklamaları şu şekilde:

Daha önceki maçlardaki performanslarımıza yaklaştık. Hatta daha fazla pozisyon bulduk. Böyle takımlara karşı oynarken bu pozisyonları değerlendireceksiniz.

"TARAFTARLARIN DERS ÇIKARMASI LAZIM"

En çok dersi taraftar çıkaracak. Böyle davranmaları sonrasında bu takım nerelere gitti, döndü. İçeride çok sıkıntı var, yaşadığımız çok şey var. Çok zor gelinen bir yer burası. Sivas'ın kendi oyuncusunu ıslıklamaması lazım. Eğer ikinci yarıda golleri atsaydı, alkışı kabul etmezdi Bifouma...

"KAZANIRIZ, KAYBEDERİZ AMA İYİ TAKIMIZ"

Bu takım Süper Lig'in en düşük bütçeli takımı. Islıklanacak bir takım değil. Sahip çıkmak lazım, desteklemek lazım. Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız.

Samet Aybaba, yenilgiyi değerlendirdi! ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.