Samet Aybaba: Hikayesi olan bir şampiyonluk olacak

Ligde 67 puanla lider olan ve aynı puandaki rakiplerinden ikili averajda da üstün durumda bulunan Adana Demirspor, şampiyonluk için son maçına çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Samet Aybaba, "Hikayesi olan bir şampiyonluk olacak. Sıradan bir şampiyonluk değil. Çok fedakarlıklar yapıldı. Şampiyon olunca hepsini konuşacağız" dedi.

TFF 1. Lig'de son düzlükte attığı müthiş deparla ilk zirveyi ele geçiren Adana Demirspor, 44 yıllık Süper Lig hasretinden 90 dakika uzakta... Takımın başına samet Aybaba'yı getirdikten sonra 10 maçın 9'unu kazanan ve hiç kaybetmeyen Adana ekibi, haftasonu Menemenspor deplasmanında Süper Lig savaşı verecek.

Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Aybaba, “Hikayesi olan bir şampiyonluk olacak. Sıradan bir şampiyonluk değil. Çok fedakarlıklar yapıldı. Şampiyon olunca hepsini konuşacağız” dedi.

Aybaba, şöyle konuştu: “Geleli 10 hafta olmuştu ve 10’dan geriye doğru sayarak hazırlandık. Oyuncularımız her maça aynı özveri ve ciddiyetle çıktılar. O nedenle son maça da ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Takımdaşlık yükseldi, birbirlerini daha çok seviyor. Bu şehre bu şampiyonluğu getirmek istiyorlar. Bu şampiyonluğu Adana'ya getirmek istiyoruz. Kolay değildi, her maç zordu. Her maç finaldi. 10 hafta içinde bir berabere kaldık. İkinci beraberliği alsaydık belki bunları konuşmuyorduk. Oyuncularımız her maçı final gibi gördüler. Son maçı daha da ciddiye alıyorlar. İstekleri, coşkuları o yönde. İnşallah Menemenspor maçını da kazanıp Adana Demirspor'u şampiyon yapmak istiyoruz."

 Memleketinde Adana Demirspor’un şampiyon olmasını çok istediğini söyleyen Aybaba, “Bir şampiyon olalım, ondan sonra karşılık mı ağlarız yoksa hep beraber mi ağlarız bakacağız. Bazı şeyleri konuşacağız. Çünkü hikayesi olan bir şampiyonluk olacak bu. Sıradan bir şampiyonluk değil. Çok fedakarlıklar, çok yapılan şeyler var. Onu inşallah Menemen’i yendikten sonra oturur konuşuruz” ifadelerini kullandı. 

Samet Aybaba: Hikayesi olan bir şampiyonluk olacak

Samet Aybaba: Hikayesi olan bir şampiyonluk olacak ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.