Samet Aybaba resmen Adana Demirspor’da

Cüneyt Dumlupınar'ın istifasını kabul eden Adana Demirspor yönetimi, teknik direktörlüğe Samet Aybaba'yı getirdi. Süper Lig mücadelesi veren Lacivert-Mavili Adana ekibi, mücadelesini tecrübeli teknik adamla sürdürecek.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Teknik Direktör Samet Aybaba'yı takımın başına getirdi. İstanbul’da Başkan Murat Sancak ile buluşan Aybaba, Adana ekibiyle 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Çok Değerli Adana Demirspor Taraftarları; ülkemizin tecrübeli teknik direktörlerinden Samet Aybaba ile 2.5 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı ve benimsediği Samet Hocamız takımımızı hedefe ulaştırma adına önemli bir misyon üstlenecektir" ifadelerine yer verildi.

Adana'daki yeni stadın açılış maçında cuma günü Altay'ı ağırlayan Adana Demirspor, tarihi maçı 2-1 kaybetmişti. Önceki hafta da Adana derbisini kazanamayan Lacivert-Mavililer'de teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "kulübün önünü açmak" adına istifasını yönetime sunmuş, yönetim de hiç düşünmeden kabul etmişti.

Süper Lig hayalleri kuran Adana Demirspor sezona Ümit Özat yönetiminde başlamıştı. Aybaba'nın ilk sınavı yarın Ümraniyespor deplasmanında... 54 yaşındaki teknik adam sezon ortasında Kayserispor'u çalıştırmış ancak oradaki macerası uzun sürmemişti.

 

Samet Aybaba resmen Adana Demirspor’da ile ilgili etiketler Adana Demirspor TFF 1. Lig Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.