Samet Akaydin'den iddialara yanıt

Fenerbahçe Kadıköy'de Trabzonspor'u 3-1 yenmişti. Bordo mavili kulüp bu maçla ilgili bir şeyi gündeme getirdi. Trabzonspor, Fenerbahçeli savunma oyuncusu Samet Akaydin’e, Trezeguet’e yaptığı hareket nedeniyle tepki gösterdi. Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Samet Akaydin, Trabzonspor karşılaşmasında Mahmoud Trezeguet’e yaptığı hareketi nedeniyle bir açıklama yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin, Trabzonspor maçında gol sevinci yaşayan Mahmoud Trezeguet'e yönelik yaptığı hareketi nedeniyle sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

29 yaşındaki futbolcunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Samet Akaydin'den iddialara yanıt ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.