Samet Akaydin'den 3 puanı getiren müdahale!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk hafta maçında, A Milli Futbol Takımı'mız Gürcistan Milli Futbol Takımı'nı 3-1'lik skorla mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı. Karşılaşmanın son anlarında Samet Akaydin inanılmaz bir müdahaleyle adeta maçı kazandırdı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk hafta maçında, A Milli Futbol Takımı'mız Gürcistan Milli Futbol Takımı'nı 3-1'lik skorla mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

Karşılaşmanın son anlarında Samet Akaydin inanılmaz bir müdahaleyle adeta maçı kazandırdı.

MAÇIN KADERİNİ BELİRLEDİ

Milli takımın deneyimli stoperi Samet Akaydin bireysel olarak harika bir maç çıkardı. Akaydin güzel oyununun yanı sıra karşılaşmanın uzatma dakikalarında yaptığı müdahale ile maçın kaderini belirledi.

90+6. dakikada Gürcistan'ın kullandığı duran topta uzak direkten dönen topa bir şut daha geldi. Filelere giden topu Samet Akaydin kafasıyla kornere çeldi.

İŞTE O MÜDAHALE:

 

 

Samet Akaydin'den 3 puanı getiren müdahale! ile ilgili etiketler Türkiye Gürcistan Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Samet Akaydin
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.