Samaris transferi ile ilgili ilk kez konuştu!

Benfica'da forma giyen Samaris'in ismi son haftalarda Galatasaray ile anılıyordu. Yunan futbolcu transferi ile ilgili ilk kez konuştu.

Benfica'da forma giyen Yunan futbolcu Andreas Samaris'in adı, bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu. Oyuncunun ülkesinde çıkan haberlerde sözleşmesi bu yaz sona erecek olan 29 yaşındaki futbolcunun Kostas Mitroglou'nun da aracılığıyla Sarı Kırmızılı ekibe transfer olacağı öne sürülmüştü.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Eintracht Frankfurt'u 4-2 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan başarılı ön libero, geleceğiyle ilgili olarak ilk kez konuştu. Portekiz'de yayın yapan Sport TV'nin sorularını yanıtlayan Samaris, "Şu an için yeni bir gelişme yok. İsteğim, Benfica'da kalmak yönünde. Ancak neler olacağını görüşmeler başladığında göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Samaris transferi ile ilgili ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Benfica Portekiz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.