Samanlık yangınında dehşet! Direğe bağlı ceset bulundu... / VİDEO

Afyonkarahisar’da duyanların tüylerini dike diken eden bir olay yaşandı. Yangın ihbarı için gelen itfaiye ekipleri samanlık direğine zincirle bağlanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı. Dumandan zehirlenerek öldüğü belirlenen cesedin 30 yaşındaki Ali Çaputçu'ya ait olduğu belirlendi...

Edinilen bilgilere göre olay, Şuhut ilçesine bağlı Mahmut Köy’de meydana geldi.

AW250630_04

Köyde bir evin samanlığından duman çıktığını gören vatandaşlar durumu hemen jandarma ve itfaiyeye bildirerek yardım istedi.

AW250630_03

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek yaklaşık yarım saat içerisinde yangını kontrol altına aldı.

AW250769_01_1

Ardından samanlığın içerisine giren itfaiye ve jandarma ekipleri samanlıkta bir direğe zincirle bağlanmış halde bir kişinin cesedini buldu.

AW250769_05

Cesedin kimlik tespiti için çalışma başlatan ekipler hayatını kaybeden şahsın Ali Çaputçu (30) olduğunu belirledi.

AW250630_01

Yapılan ilk belirlemelere göre Çaputçu’nun yangından çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi.

AW250630_02

Çaputçu’nun direğe kim ya da kimlerin niçin zincirle bağladığının aydınlatılması için jandarma tarafından başlatılan soruşturmanın geniş çaplı olarak devam ettiği öğrenilirken, talihsiz adamın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Şuhut Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Samanlık yangınında dehşet! Direğe bağlı ceset bulundu... / VİDEO ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Yangın cinayet Ceset samanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.