Salon buz kesti! Süren, Cengiz'in elini sıkmadı...

Ali Sami Yen 1905 Derneği'nin açılış gecesi 200'e yakın kulüp üyesinin katılımı ile gerçekleşti. Açılışa Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, eski başkanlar Adnan Polat, Faruk Süren katıldı. Aynı zamanda Yiğit Şardan, Ergin Ataman ve A Takım kaptanı Selçuk İnan geceye katılım gösterdi.

Hürriyet'in haberine göre Ali Sami Yen 1905 Derneği'nin açılışına katılan Başkan Cengiz, eski başkan Faruk Süren ile karşılaştı ve elini uzattı. Ancak Süren, Cengiz'in elini sıkmadı.

Salon buz kesti! Süren, Cengiz'in elini sıkmadı...

Mustafa Cengiz ve Faruk Süren arasında neler yaşandı!

Cengiz ve Süren, Mayıs ayında gerçekleştirilen Galatasaray Divan Kurulu'nda polemik yaşadı.

Süren, Mustafa Cengiz'in içinden kendisine küfür ettiğini iddia etmiş, Cengiz ise böyle bir şey olmadığını söylemişti.

Süren'in o dönem Galatasaray Divan Kurulu'ndaki açıklamaları gündeme bomba gibi oturmuştu!

İşte Faruk Süren'in sözleri:

"İbra konusu bana kadar geldi ve tehdite dönüştü. "Faruk Süren, oylamaya geçilmeden önce başkanı tehdit ediyor" gibi bir yere geldi konu. "Küfür edecektim ama etmedim" deniyor üstelik. Yani açıkça etmedim ama içimden ettim deniyor. Herhalde sürçü lisan söylendiğini düşündüm. Çünkü ilk sürçü lisanı olmayacaktı. Herhalde bir düzeltme gelecek diye bekledim ama öyle olmadı. Resmi sitede "Zorunlu Açıklama" diye açıklama yapılıyor. Yapılan açıklamada küfrü ettiğini aslında kabul ediyor. Bu açıklama yapıldığı için konuşma gereği hissettim."

"SADECE BAŞKANI UYARDIM"

"Genel Kurul çok uzun ve sert geçti. Ben de başkana fikrimi söylemek için kürsüye çıktım. Ortalığı yumuşatmak için uyarı yaptım. Hadise bu kadar. 39 gün sonra başkan bunu tehdit olarak algılıyor. Bu bana karşı bir algı operasyonudur. Biz bu yollardan geçtik, hepsini biliriz."

"BENİ İHRAÇ EDİN, YOKSA BEN DİLEKÇE VERECEĞİM"

"Bizim bir tüzüğümüz var. Eğer gerçekten benim başkanı tehdit ettiğim düşünülüyorsa tüzüğümüzün maddesi yürürlüğe sokulabilir. Başkana hakaret demek ihraç gerektirir. Siz beni disipline vermiyorsanız ben kendim disiplin dilekçesini vereceğim. Kendileri beni ihraç edemiyorsa ben başvuru yapacağım."

 

Salon buz kesti! Süren, Cengiz'in elini sıkmadı... ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz faruk süren
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.