Salma Hayek'ten Eternals filmiyle ilgili çok konuşulacak itiraf

Angelina Jolie, Gemma Chan ve Salma Hayek'in başrollerinde oynadığı "Eternals" izleyici ile buluştu. 55 yaşındaki Latin yıldız Salma Hayek, Marvel’ın son filmi “Eternals”da canlandırdığı Ajak karakteri için hazırlanan kostümü ilk denediğinde, gözyaşlarına boğulduğunu söyledi.

Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden ve Kumail Nanjiani'nin başrollerinde oynadığı "Eternals" izleyici karşısına çıktı. Filmde Ajak karakterine can veren Hayek, Eternals’taki kostümünü giyince göz yaşlarını tutamadığını belirtti.

Salma Hayek'ten Eternals filmiyle ilgili çok konuşulacak itiraf

Hayek, verdiği röportajda, bir süper kahraman rolünün bir Latin’e verilmesinin önemine işaret ederken, şunları belirtti:

“İlk giydiğimde gözyaşlarına boğuldum. Latin dizilerindeki gibi değil ama. Sonra aynada süper kahraman kostümü içinde yüzümü, ten rengimi gördüm. Yüzümü küçük bir kız olarak gördüm, büyük hayaller kurması için çok cesaretli olması gereken. Bütün küçük kızların yüzünü gördüm ve tek başıma girmediğim bir kapının açıldığını fark ettim. Kostümüm içinde bu anı bu kadar uzun süre bekleyen bütün Latin halkı vardı.” 

Salma Hayek'ten Eternals filmiyle ilgili çok konuşulacak itiraf

"Nomadland" filmi ile Oscar'da "En İyi Yönetmen" ödülüne layık görülen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğunda oturduğu film, tarih boyunca insanlığı koruyup gelişiminde katkıları olan olağanüstü güçlere sahip Eternalların hikayesini anlatıyor. Chloe Zhao'nun senaryosunu Patrick Burleigh, Ryan Firpo ve Kaz Firpo ile birlikte kaleme aldığı yapım, macera ve aksiyon meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.

 

Salma Hayek'ten Eternals filmiyle ilgili çok konuşulacak itiraf ile ilgili etiketler Chloé Zhao eternals salma hayek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.