Salıncak tartışmalarına ünlüler de dahil oldu!

Sosyal medyada yayılan 'salıncakta sallanan çocuk' videosu kullanıcıları ikiye böldü. Kimi kullanıcıların çocuğun kameraya dönük, kimileri ise duvara dönük olduğunu belirttiği tartışmalara Vedat Milor ve Metin Şentürk gibi ünlü isimler de dahil oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Twitter'da bir elbisenin rengiyle gündeme gelen, herkesin diğerinden farklı gördüğü görüntü tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Söz konusu videoda, bir çocuğun salıncakta hangi tarafa doğru sallandığı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. 

Genellikle ilk kimin paylaştığının belli olmadığı, hızla yayılan paylaşımlara son zamanlarda sadece kullanıcılar değil, ünlüler de dahil oluyor.

MİLOR'UN TERCİHİ 'KAMERAYA DOĞRU'

Kendi söylemleriyle çok büyük başarılara imza atmasına rağmen, bu başarılarıyla anılmayan Twitter’da yaptığı anketle gündeme gelen ünlü gurme Vedat Milor da salıncak tartışmalarına dahil oldu. Milor, söz konusu tartışmalara, ''Bence kameraya doğru'' diyerek dahil oldu.

Salıncak tartışmalarına ünlüler de dahil oldu!

Milor daha sonra, kendisi gibi düşünenleri bulmak adına, takipçilerine, ''Salıncaktaki çocuğu kamera yönüne dönük biçimde sallandığını görebilen var mı?'' sorusunu yöneltti.

Salıncak tartışmalarına ünlüler de dahil oldu! - Resim : 2

METİN ŞENTÜRK'TEN GÜLDÜREN PAYLAŞIM

Görme engelli şarkıcı Metin Şentürk ise söz konusu tartışmalara yaptığı yorumla sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Şentürk, salıncak videosuna ilişkin olarak, ''Hangi çocuk'' yorumunu yaptı.

Salıncak tartışmalarına ünlüler de dahil oldu! - Resim : 3

Salıncak tartışmalarına ünlüler de dahil oldu! ile ilgili etiketler Twitter Vedat Milor Sosyal Medya metin şentürk salıncak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.