Salim Şen canlı yayında İsmail Küçükkaya'yı topa tuttu!

Hukukçu Salim Şen, Halk TV ekranlarında isim vermeden İsmail Küçükkaya'yı topa tuttu.

İsmail Küçükkaya’nın transfer olduğu Halk TV’de tansiyon düşmüyor. Gökmen Karadağ ve genel yayın yönetmeni Suat Toktaş’ın istifasının ardından bugün canlı yayında dikkat çeken anlar yaşandı.

Halk TV’de İpek Özbey’in sunduğu Sansürsüz programında halktv.com.tr yazarı Fikret Bila, gazeteciler Barış Pehlivan, Bahadır Özgür ve Hukukçu Salim Şen gündemi değerlendirdi.

İSİM VERMEDEN İSMAİL KÜÇÜKKAYA'YI TOPA TUTTU

Konuşmasının devamında, yine Peker’in iddialarında ismi geçen ve geçtiğimiz günlerde hem Cumhurbaşkanlığındaki hem de AK Parti’deki görevlerinden istifa eden Korkmaz Karaca’dan da bahseden Şen, isim vermeden İsmail Küçükkaya’yı topa tuttu.

 

"ZEKASINA HAYRANLIKLARINI BELİRTENLER..."

İsmail Küçükkaya’nın Korkmaz Karaca için çektiği doğum günü videosunu hatırlatan Şen, “Saray’ın iki tane başdanışmanı sıfatı taşıyıp benim vergilerimle maaş alanlar bu rüşvet ağlarının içinde yer alsın. Ama o Korkmaz Karaca’ya yaş günü videoları yayınlayanlar, zekasına hayranlıklarını belirtenler, Efendim sen ne kadar yüce bir insansın seninle tanıştığıma da ne kadar mutluyum, doğum günün kutlu olsun diye yarışa girenler, uzun yıllardır iç içe olduklarını ifşa edenler, makbul birer kişi gibi hala ortalıkta dolanmaya devam etsinler. Bir hesap soran çıkmasın. Biz biliyoruz, savcılar sormuyor, sormayacaklar da” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Salim Şen canlı yayında İsmail Küçükkaya'yı topa tuttu! ile ilgili etiketler İsmail Küçükkaya Fox TV Halk TV FOX FOX saim şen Baran korkmaz karaca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.