Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırıldı

Alanyaspor'un yıldız ismi Salih Uçan, Kasımpaşa deplasmanında yaşadığı sakatlık nedeniyle hastaneye götürüldü. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun elmacık kemiğinde ufak bir kırık oluştu, başarılı futbolcu sezonu kapattı.

Süper Lig'in 39. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Alanyaspor'da Salih Uçan üzüntüsü yaşanıyor. Maçın henüz ilk dakikasında sakatlanan başarılı orta saha oyuncusu, maça devam edemedi. 

Hajradinovic ile girdiği mücadelede yüzüne darbe alan Salih Uçan, elmacık kemiğinin kırılması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan da Salih'in sedyeyle oyundan çıkmasının ardından 4. hakem Emre Kargın'a "Elmacık kemiği kırılıyor, hiçbir şey yok!" sözleriyle sitem etti.

Alanyasporlu futbolcunun sağlık durumunda korkulacak bir şey olmadığı, gözünün altında küçük bir kırık tespit edildiği belirtildi. Salih Uçan'ın bu geceyi hastanede geçireceği ve yarınki kontrollerden sonra operasyon geçirip geçirmeyeceğine karar verileceği öğrenildi. Ligin bitimine 3 maç kalırken Salih bu talihsizlik sonucu sezonu kapamış oldu.

Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırıldı

Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırıldı - Resim : 2

Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırıldı - Resim : 3

 

Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırıldı ile ilgili etiketler Salih Uçan Kasımpaşa Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.