Salih Uçan'dan yönetime Amir Hadziahmetovic tepkisi: "Konya'dan alıp 1 milyon 200 bin euro maaş verdiler, ben 250 bin euroya oynuyorum"

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan, takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verirken eski ve yeni yönetimlere sitem etti.

Kasımpaşa ile oynanan sezonun son maçı sonrası Hürriyet’e konuşan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, mukavele yenileme konusunda Hasan Arat yönetiminden net bir adım gelmediğini söyledi.

Salih Uçan, "Kimse yanlış anlamasın, eski başkan Ahmet Nur Çebi’den de, şimdiki yönetimden de kesinlikle bir para talebim olmadı. Sadece adaletli bir gelir dağılımı olması gerektiğini belirttim. Konyaspor’dan aldıkları Amir Hadziahmetovic’e yılda 1 milyon 200 bin Euro verdiler. 'Ben, 250 bin Euro’ya oynuyorum’ dedim. Hepsi bu..." diye konuştu.

Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu söyleyen Salih Uçan, "Bugüne dek ayrılmayı hiç düşünmedim fakat sezon bitmesine rağmen hiçbir yönetici kalmam konusunda bir girişimde bulunmadı" dedi.

2021 Temmuz’da Beşiktaş'a transfer edilen Salih, Beşiktaş formasıyla 85 maça çıkıp 8 gol, 14 asist üretti.

Salih Uçan, Beşiktaş yönetimine sitem ederken, taraftarlara, kendisine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

SALİH UÇAN'DAN YALANLAMA

Hürriyet gazetesinde yer alan bu haber sonrası Salih Uçan, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla bu sözleri yalanladı. Ancak haberin sahibi İsmail Er, bu sözlere şahit olan 2 farklı gazeteci daha olduğunu ve haberinin arkasında olduğunu söyledi.

Salih Uçan'dan yönetime Amir Hadziahmetovic tepkisi: "Konya'dan alıp 1 milyon 200 bin euro maaş verdiler, ben 250 bin euroya oynuyorum" ile ilgili etiketler Beşiktaş Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.