Salih Uçan'dan hakeme tepki: Maçın seyri değişebilirdi...

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı evinde 3-0 mağlup etti. Maç sonunda Salih Uçan, 3-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, karşılaşmanın hakemine eleştirilerde bulundu.

Beşiktaş'ta Salih Uçan, Trabzonspor'a 3-0 yenildikleri maçın ardından konuştu.

''BUGÜN KÖTÜ OYNADIK''

"Golü yiyene kadar maç ortadaydı. Trabzonspor büyük bir takım. İlk golden sonra daha hırslandılar. Biz kötü oynadık. Toparlanamadık. İkinci yarı istekliydik ama baskı yaparken üçüncü golü yedik. Bugün kötü oynadık."

"TRABZON 9 KİŞİ KALABİLİRDİ"

"Hakemle ilgili nasıl söyleyebilirim... Kırıcı olmadan..." diyerek sözlerini sürdüren Salih, "Hakem kartlarda dikkat etse, Trabzonspor 9 kişi kalabilirdi. Maçın seyri değişebilirdi. Trabzonspor ev sahbi diye korumacı davrandı. Ama biz kötü oynadık. Kabul ediyoruz." açıklamasını yaptı.

"UZUN SÜRE SONRA KAYBETTİK"

Salih Uçan, "Önümüze bakacağız, toparlanacağız. Beşiktaş ilk kez kaybetmedi. Uzun süre sonra kaybettik. Toparlanacağız. Hatalarımıza çalışacağız. Yani uzun süredir de kaybetmedik. Şampiyonluk yolunda rakibimize kaybettik. Üzgünüz. Çok olumsuz konuşmak istemiyorum, önümüze bakacağız." diyerek konuşmasını noktaladı.

 

Salih Uçan'dan hakeme tepki: Maçın seyri değişebilirdi... ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Salih Uçan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.