Salih Uçan İngiltere yolcusu! Türk hoca onun için devreye girdi

Beşiktaş'ta istikrarlı grafiğiyle büyük beğeni toplayan Salih Uçan için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Siyah beyazlı kulüple sezon sonunda biten sözleşmesini henüz uzatmayan Salih Uçan soluğu İngiltere'de alabilir.

Beşiktaş'ta Salih Uçan belirsizliği yaşanıyor. Siyah beyazlı takımda gösterdiği istikrarlı oyunla taraftarların gönlünü kazanan Milli futbolcu, yönetimle yeni sözleşme konusunda bir türlü orta yolu bulamamıştı. 400 bin euro maaşı bulunan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan, 1.5 milyon euroluk yeni kontrat istese de, yönetim bu teklife yanaşmıyor. Başarılı oyuncu için gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı.

SALİH UÇAN İNGİLTERE YOLCUSU

Bu sezon Beşiktaş ile oynadığı 14 maçta 1 gol 4 asistlik performans sergileyen Salih Uçan, sözleşmesi uzatılmazsa ocak ayında kontratının bitimine 6 ay kala Bosman Kuralları gereği yeni sezon için başka bir kulübe erkenden imza atma hakkı elde ediyor. Durum böyleyken, Erol Bulut'un çalıştırdığı İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City, Milli futbolcunun transferi için devreye girdi. Fanatik'in haberine göre; İngiliz ekibi, Salih Uçan'ı ara transfer döneminde kadroya katmak istiyor.

Salih Uçan İngiltere yolcusu! Türk hoca onun için devreye girdi ile ilgili etiketler Salih Uçan Beşiktaş Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.