Salih Uçan Beşiktaş'ta tutunamadı... Medipol Başakşehir transferi açıkladı

Medipol Başakşehir ara transfer döneminde kadrosunu Beşiktaş'tan Salih Uçan'ı kiralayarak güçlendirdi. Nijeryalı orta saha Azubuike'yi Malatya'ya kiralayan Turuncu-Lacivertliler bu ismin yerini Salih'le doldurdu. Emre Belözoğlu'nun takımı devre arasında Serdar Gürler ve Emra Çolak'ı da kadrosuna katmıştı.

Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.   

Turuncu lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Beşiktaş forması giyen başarılı futbolcu Salih Uçan'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Salih Uçan'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

BÜYÜK TAKIM FOBİSİ

Geçen sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla gösterdiği performans sonrası Süper Lig'in en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilmeye başlanan Salih, teknik direktör Sergen Yalçın tarafından Beşiktaş'a transfer edilmişti.

Siyah-Beyazlı formayla Süper Lig'de 10, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 5 maça çıkan tecrübeli futbolcu skor katkısı veremedi.

Fenerbahçe ve AS Roma'dan sonra bir başka büyük takımda daha yapamayan Salih Uçan'ın Beşiktaş'la 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

 


 

Salih Uçan Beşiktaş'ta tutunamadı... Medipol Başakşehir transferi açıkladı ile ilgili etiketler Salih Uçan Beşiktaş Mediol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.