Salih Özcan Türkiye'yi seçti... A Milli Takım'ın İtalya maçı kadrosuna dahil edildi

Köln'ün 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Özcan, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. 7 milyon euro güncel piyasa değeri bulunan ve Süper Lig ekipleriyle sık sık ismi anılan gurbetçi futbolcu, A Millî Takımımızın 29 Mart’ta İtalya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna dahil edildi.

Bundesliga'da Köln forması giyen Almanya doğumlu futbolcu Salih Özcan, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Almanya’nın 1.FC Köln takımında forma giyen orta saha oyuncusu Salih Özcan, A Millî Takımımızın 29 Mart’ta İtalya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna dâhil edildi.

A Millî Takım tercihini Türkiye’den yana kullanan ve bu tercih FIFA tarafından da onaylanan Salih’in Almanya’yı da temsil etme hakkı bulunuyordu. Bu sezon Almanya 1. Ligi’nde 25 karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki futbolcu, U15’ten başlayarak U21’e kadar genç millî takım düzeyinde Almanya adına forma giymişti.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Salih Özcan’a “hoş geldin” diyor ve Ay-Yıldızlı formayla nice başarılar kazanacağı bir millî takım kariyeri diliyoruz."

 

Salih Özcan Türkiye'yi seçti... A Milli Takım'ın İtalya maçı kadrosuna dahil edildi ile ilgili etiketler A Milli Takım Salih Özcan köln
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.