Salih Bademci imaj değiştirdi! Yalancı dizisinin Mehmet Emir'ini kimse tanıyamadı!

Son dönemin en popüler oyuncularından Salih Bademci imaj değiştirdi. Show Tv'nin iddialı yapımlarından Yalancı dizisinde canlandırdığı Mehmet Emir karakteri ile ilgi çeken Bademci bu aralar projeden projeye koşuyor.

Blu Tv için yapılan İlk ve Son adlı dizide Özge Özpirinçci ile rol paylaşaan son dönemin en çok arnılan oyuncusu Salih Bademci birbirinden ilginç pozlar verdi. Elle Türkiye için kamera karşısına geçen Bademci, yeni imajıyla da dikkat çekti.

SALİH BADEMCİ İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röpojda ,’Jön olmak istemem o elbise bana dar geliyor demişti. Bademci; “Jön dediğimizde aklımızda canlanan şey var ya, o elbise bana dar geliyor.

Salih Bademci kaç yaşında, nereli, evli mi? Yalancı dizisi Mehmet kimdir?

Gereklilikleri de var. Fiziksel ve psikolojik olarak özel yaşantına kadar pek çok açıdan kendini hazırlaman şart. Dert ya! Jön rollere mahkûm kalmış bir sürü erkek oyuncu da artık oralardan çıkıp başka senaryolar arıyor. Zengin erkek-fakir kız klişesinden onlar da kurtulmak istiyor” açıklamasını yapmıştı.

Öğrenince çok şaşıracaksınız! Yalancı'nın Mehmet'i Salih Bademci meğer  eşiyle aynı dizideymiş

Salih Bademci imaj değiştirdi! Yalancı dizisinin Mehmet Emir'ini kimse tanıyamadı! - Resim : 3

Salih Bademci imaj değiştirdi! Yalancı dizisinin Mehmet Emir'ini kimse tanıyamadı! ile ilgili etiketler Salih Bademci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.