Salgının ortasında sorumsuz eğlence anlayışı! Ne maske ne mesafe var!

Şişli Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleşecek konser için sıraya giren vatandaşlar artan vaka sayısını adeta unuttu. 200 metreyi bulan kuyrukta sıraya giren vatandaşların birçoğunun maske takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre konser, toplantı gibi toplu organizasyonlara girişlerde HES kodu belirtilmesinin zorunlu olduğu açıklanmıştı.

SALGININ ORTASINDA 200 KİŞİLİK BİLET KUYRUĞU OLUŞTURDULAR

Akşam saatlerinde ise Şişli Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek konser öncesinde de 200 metreyi geçen kuyruğun, artan vaka sayısını unutturduğu görüldü.

NE MASKELERİ VARDI NE DE MESAFELİLERDİ

Konserin başlama saatinden önce sıraya giren vatandaşların birçoğunun maske kullanımına dikkat etmediği, sosyal mesafe kuralına da uymadıkları görüldü.

Salgının ortasında sorumsuz eğlence anlayışı! Ne maske ne mesafe var! ile ilgili etiketler İstanbul Konser Korona bilet küçükçiftlik park sıra kovid covid sorumsuz sırakuyruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.