Saldırıya uğrayan Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner'den açıklama

Seksenler dizisinde rol alan 39 yaşındaki oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki akşam 2015 yılında hayatını birleştirdiği oyuncu eşi Begüm Öner ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Beyoğlu Cihangir'deki bir mekana gitti. Fersoy'un gecesi tatsız bitti. Sosyal medya hesabından darp edildiğini açıklayan ünlü oyuncu yeni bir paylaşımda bulunarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.


TRT1'in sevilen dizisi Seksenler'de Şahin karakterine hayat veren oyuncu Ceyhun Fersoy, eşi Begüm Öner ve arkadaşlarıyla Cihangir'de gittiği bir mekanda kavgaya karıştı. Kavga sonrası Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Fersoy, "Dün darp edildim. Biraz sonra karakola gidip, şikayetçi olacağım. Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı." ifadelerine yer verdi.


Sağlık durumu hayranları tarafından merak konusu olan Fersoy yeni bir paylaşımda bulundu. Kendisine destek olanlara da teşekkür eden oyuncu şu ifadeleri kullandı:

''Çok çok teşekkür ederim, mesajlarınızı aldım. Arayan, soranlara da... Geri dönemediklerim kusura bakmasın. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor ama bu işin psikolojisi başka bir şeymiş. Onu da en yakın zamanda atlatacağız. Geçti, gitti diyoruz; sağlıktan başka bir şey yok. Kendinize çok çok dikkat edin.''

Saldırıya uğrayan Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner'den açıklama


Ceyhun Fersoy'un rol aldığı "Seksenler" dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladığı ve 2015 yılında nikah masasına oturduğu eşi Begüm Öner de Instagram sayfasından şu paylaşımı yaptı:

''Herkes merak ediyor, arıyor, soruyor. Çok çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince dönmeye çalışıyoruz. Süreç fiziksel durumdan çok psikolojik olarak yıpratıcı. En kısa sürede atlatabilmek için çabalıyoruz. Umarım kimsenin başına gelmez ve insan olmayı başarabildiğimiz bir dünyada yaşamaya devam edebiliriz.''

Saldırıya uğrayan Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner'den açıklama

Saldırıya uğrayan Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner'den açıklama ile ilgili etiketler Ceyhun Fersoy begüm öner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.