Saldırının detaylarına SuperHaber ulaştı: Kilisede katliamı silahın tutukluk yapması önledi!

Sarıyer Büyükdere’de bulunan Santa Maria adlı İtalyan Kilisesi’ne yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, kar maskeli silahlı saldırganın kullandığı otomatik silah ilk ateşlenmeye başladıktan ve ayine katılan C.T. adlı kişiyi vurduktan sonra tutukluluk yaptı. Saldırgan ve yanında bulunan kişi silahın tutukluk yapması üzerine panikle kiliseden kaçtı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Sarıyer'de bulunan İtalyan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında yapılan silahlı saldırının detayları ortaya çıkıyor.

KÖŞEDE TEK BAŞINA OTURAN YAŞLI KİŞİ BAŞINDAN VURULARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre; kar maskeli iki kişiden biri, kiliseye girer girmez üzerinde sakladığı otomatik silahı çıkararak havaya ve kilisede ön tarafta bulunanları üzerine ateş etmeye başladı. Bu sırada ayine katılan ve kilisede en önde ve köşede tek başına oturan C.T. adlı kişi saldırıda başından aldığı kurşunla yaşamını yitirdi.

KİLİSEDE KATLİAMI OTOMATİK SİLAHIN TUTUKLULUK YAPMASI ENGELLEDİ!

Öte yandan Santa Maria adlı İtalyan Kilisesi’ne yapılan saldırıda görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre; katliamı silahlı saldırganın kullandığı otomatik silahın tutukluluk yapmasının engellediği ifade edildi.

Yine bu bilgilere göre, kar maskeli ve otomatik silahlı saldırgan, kiliseye girer girmez ateş etmeye başladı. C.T. adlı kişiyi vurduktan sonra saldırganın silahı tutukluluk yaptı. Bunun üzerine silahlı saldırgan ve yanında bulunan, kiliseye beraber geldiği diğer kişi panikle kiliseden uzaklaştı.

Saldırının detaylarına SuperHaber ulaştı: Kilisede katliamı silahın tutukluk yapması önledi! ile ilgili etiketler Kilise Sarıyer saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.