Saldırıdan son anda kurtuldu! Santa Maria Kilisesi'nin rahibi Anton Bulai: Hepimizi taradılar. Çok üzgünüm

Sarıyer Büyükdere’de bulunan İtalyan Santa Maria Kilisesi’ne yapılan saldırıdan Rahip Anton Bulai’nin son anda kurtulduğu öğrenildi. Ayinde kürsüde dua okuyan Bulai’nin saldırı başlar başlamaz korumaları tarafından, arka kapıdan dışarı çıkarıldığı ortaya çıktı. Papaz Bulai’nin saldırıdan sonra ''Çok şaşkın ve üzgünüm. Bu saldırıyı neden yaptılar?” dediği belirtildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Sarıyer Büyükdere’deki İtalyan Santa Maria Kilisesi’ne düzenlenen silahlı saldırının failleri her yerde aranıyor.

RAHİP BULAİ SALDIRIDAN SON ANDA KURTULDU!

SuperHaber'in ulaştığı bilgilere göre; Rahip Anton Bulai’nin Santa Maria Kilisesi’ne yapılan silahlı saldırıdan son anda kurtuldu.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre; Rahip Anton Bulai ayini başlattıktan sonra kürsüye gelerek İncil’den dualar okumaya başladı. Kilisede bulunanların sessizce rahip Bulai’yi dinledikleri sırada birden bire kar maskeli bir saldırgan elindeki otomatik silahla her yere ateş ederek içeri girdi. O sırada ön sırada ve en sağda tek başına oturan yaşlı bir kişi başından vurularak yere yığıldı.

“ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM. BU SALDIRIYI NEDEN YAPTILAR?”

Saldırı sırasında rahip Bulai’nin yanında bulunan korumaları tarafından hızlıca kilisenin arka kapısından dışarıya çıkarıldığı ifade edildi. Güvenli bir yere götürülen rahip Bulai’nin, ''Ben kürsüde dua okuyordum. Birden silah silahları duydum. Bizi taradılar. Beni hemen arka kapıdan hemen dışarı çıkardılar. Çok şaşkın ve üzgünüm.Bu saldırıyı neden yaptılar?” dediği öğrenildi.

Saldırıdan son anda kurtuldu! Santa Maria Kilisesi'nin rahibi Anton Bulai: Hepimizi taradılar. Çok üzgünüm
Rahip Anton Bulai (Solda)
Saldırıdan son anda kurtuldu! Santa Maria Kilisesi'nin rahibi Anton Bulai: Hepimizi taradılar. Çok üzgünüm ile ilgili etiketler Kilise
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.