Saldırdılar, parçalayıp götürdüler

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 7 kurt, kangal köpeğini parçalayarak öldürdü. Olay sabah köpeğinin yerinde olmadığını ve kan izlerini fark eden çiftçinin güvenlik kamerası görüntülerini izlemesi ile ortaya çıktı. İşte o dehşet anları...

Olay, cuma sabahı Gemerek'e bağlı Koçoğlu köyünde yaşandı. Çiftçilik yapan, evli ve 4 çocuk babası Tanış Korkmaz'a (50) ait Kangal köpeğine gece 7 kurt saldırdı.

Zincirle bağlı olan kangalı boğazında kurt tasması bulunmasına rağmen boğan kurtlar, daha sonra parçalayarak inlerine götürdü. 

Saldırdılar, parçalayıp götürdüler

Kurtların, köpeğe saldırma anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Saldırdılar, parçalayıp götürdüler - Resim : 2

Sabah uyandığında köpeğinin yerinde olmadığını fark eden ve yerdeki kan izlerini gören Korkmaz, kamera kayıtlarını izlediğinde kurtların saldırısını gördü.

Saldırdılar, parçalayıp götürdüler - Resim : 3

Kurt sürülerinin devamlı köylerine indiğini söyleyen Tanış Korkmaz, "Kurtlar yazın da kışın da köyümüze iniyor. Bir kez de yazın benim 2 tane buzağıma kurtlar saldırdı ve yediler. 3 sene önce de eşeğimi alıp götürdüler. Kurtlar devamlı bizim köyümüze geliyor" diye konuştu.

Saldırdılar, parçalayıp götürdüler ile ilgili etiketler Sivas Kangal köpek Gemerek Kürt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.