Salça faciası: 18 araç kaza yaptı, 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı!

Balıkesir'de salça yüklü TIR'ın kapağı açılınca yere dökülen salçalar ortalığı savaş alanına çevirdi. 18 araç kayarak kaza yaparken, zincirleme kazada 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Balıkesir Susurluk yolunda bir TIR'ın kasasından dökülen salçalar faciaya neden oldu.

Salça faciası: 18 araç kaza yaptı, 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı!

Zincirleme kazada 18 araç kaydı, 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Balıkesir-Bursa Karayolu 15. kilometresi Yeniköy mevkisinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 10 AGD 046 plakalı salça yüklü TIR'dan yola saçılan salçalardan dolayı kayan 18 araç birbirine çarptı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

18 ARAÇ KAZA YAPTI: 1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 10 KİŞİ YARALANDI

İlk belirlemelere göre araçlarda bulunanlardan 1 kişi öldü 10 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla en yakındaki hastanelere götürüldü.

Salça faciası: 18 araç kaza yaptı, 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı! - Resim : 2

Ekipler yol temizleme ve araçları kaldırma çalışmasını sürdürürken, ulaşım alternatif yollardan sağlanıyor.

Salça faciası: 18 araç kaza yaptı, 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı! ile ilgili etiketler TIR kaza Susurluk Trafik salça zincirleme facia
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.