Sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu Kenan Karaman'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu

Beşiktaş'ta İspanya kampında sakatlanan Kenan Karaman İstanbul'a döndü. Futbolcunun sahalara dönüş tarihi de belli oldu.

Beşiktaş'ta sakat oyuncular listesine Josef, Saiss ve Montero'dan sonra Kenan Karaman da eklendi. Futbolcu, kamptan ayrıldı ve İstanbul'a döndü. Milliyet'te yer alan habere göre; futbolcunun ne zaman sahalara döneceği de belli oldu.

KENAN KARAMAN'IN SAKATLIĞI NEYDİ?

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sol kalça ön kısmında ağrı hisseden deneyimli oyuncunun çekilen MR'ında uyluk ön adalesinde gerilme ve ödem belirlendiği duyuruldu.

KAMPTAN AYRILDI, İSTANBUL'A DÖNDÜ

Eşinin doğum yapacak olması nedeniyle İspanya kampından ayrılarak İstanbul'a dönen Kenan'ın tedavisine tesislerde devam edileceği belirtildi. Milli futbolcunun yaklaşık 10 gün sonra takımla çalışabilecek duruma gelmesi bekleniyor.

Sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu Kenan Karaman'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Kenan Karaman Süper Lig Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.