Sakat değil, cezalı değil... Caner Erkin Monaco kadrosunda neden yok?

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, Monaco ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi basın toplantısı düzenleyen teknik adam Şenol Güneş yıldız oyuncu Caner Erkin'in kadroda olmadığını duyurdu. Sakatlığı ve Avrupa'da cezası bulunmayan Caner Erkin neden kadroya alınmadı?

Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaparak tarihe geçen Beşiktaş, yarın akşam da dev bir maça çıkacak. Avrupa'da oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş, yarın da Monaco'yu Vodafone Arena'da ağırlayacak. Bu kritik maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar ve Caner Erkin'in kadroda olmadığını söyledi. Bu açıklama sonrası siyah-beyazlı taraftarların aklında Caner Erkin'in neden kadroya alınmadığı sorusu geldi...

caner_erkin_neden_kadroda_yok

SAKAT DEĞİL, CEZASI DA YOK...

Caner Erkin, yarın akşam oynancak Monaco Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadı. Son maçlardaki performansıyla takımın önde gelen isimlerinden olan Caner Erkin'in kadroya alınmaması Beşiktaş cephesinde şaşkınlık yarattı. Herhangi bir sakatlığı ya da Avrupa'da cezası bulunmayan futbolcunun kadroya alınmaması akıllara geçen hafta oynanan Beşiktaş-Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a ettiği küfürleri getirdi.

caner_erkin_kadroya_neden_alAnmadA

EFENDİ BEŞİKTAŞ

Sezona 'Efendi Beşiktaş' sloganıyla başlayan siyah-beyazlı yönetim, bu söylemi sık sık dile getirmişti. En son yaşanan Caner Erkin'in hakeme ettiği hakaretlerden sonra yönetimde yıldız futbolcuyu sert bir dille uyarmıştı. Erkin'in Monaco maçı kadrosuna alınmamasının perde arkasında, yaşanan bu küfür olayının olduğu iddia ediliyor.

Sakat değil, cezalı değil... Caner Erkin Monaco kadrosunda neden yok? ile ilgili etiketler Beşiktaş Caner Erkin Monaco kadro neden alınmadı