Sakaryaspor takım savunmasıyla dikkat çekiyor... 7 büyük ligde tek rakibi Ajax!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 10. haftanın ardından 20 puan ile 4. sırada yer alan Sakaryaspor, Avrupa’nın yedi büyük ligi ve Türkiye ligleri de dahil olmak üzere en az gol yiyen takım konumunu Ajax ile paylaşıyor. Teknik direktör Ercümend Coşkundere yönetimindeki Yeşil-Siyahlılar, TFF 1. Lig'e yükselme mücadelesi veriyor...

Sezon başında birçok önemli transfer yaparak uzun süredir hasret kaldığı üst lig hayaline son vermek isteyen Sakaryaspor, geçen sezon kadrosunda bulunan 21 oyuncu gönderirken, kadroya 23 yeni ismi dahil etti.

Güçlendirdiği kadrosuyla bir üst lige çıkma hayali kuran yeşil-siyahlılar bu sezon başarılı bir performans sergiliyor. Bu sezon oynadığı 10 maçta 17 gol atarken, kalesinde 2 gol gören Sakarya ekibi, birçok dünya devini bu alanda geride bıraktı.

TFF 2. Lig’de bu sezon sadece Bayburt Özel İdare Spor ve Ankaraspor maçlarında kalesinde 1’er gol gören yeşil-siyahlılar, oynadığı 8 lig maçında ise kalesini gole kapattı. 

Sakaryaspor takım savunmasıyla dikkat çekiyor... 7 büyük ligde tek rakibi Ajax!

YENİLGİSİZ BEŞ TAKIMDAN BİRİ...

Premier League'de Chelsea 10 maçta 3 gol, La Liga'da Sevilla ve Athletic Bilbao 11 maçta 7 gol, Serie A’da Napoli 11 maçta 3 gol, Bundesliga'da Frieburg 10 maçta 7 gol, Ligue 1’de Nice 12 maçta 9 gol, Portekiz Ligi'nde Sporting Lizbon 10 maçta 4 gol ve Süper Lig’te Hatayspor 11 maçta kalesinde 8 gol gördü.

Sakaryaspor ise Eredivisie Ligi’nde 11 maçta 2 gol yiyen Ajax ile Avrupa’nın en az gol yiyen takımı pozisyonunu paylaşıyor.

Sakaryaspor aynı zamanda Türkiye liglerinde namağlup 5 takımdan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu sezon oynadığı 10 lig maçında 5 galibiyet ve 5 beraberlik alan yeşil-siyahlılar, Trabzonspor, Ümraniyespor, Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrolspor kulüpleri ile birlikte namağlup takımlardan biri...

Bir zamanlar Süper Lig’in önemli takımları arasında yer alan ve yetiştirdiği futbolcular ile Türk futboluna büyük katkı sağlayan Sakaryaspor, Süper Lig hasreti çekerken, taraftarları tribünleri açık maçlarda doldurmayı ihmal etmiyor. (İHA)

Sakaryaspor takım savunmasıyla dikkat çekiyor... 7 büyük ligde tek rakibi Ajax! ile ilgili etiketler Sakaryaspor alt ligler Ercümend Coşkundere
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.