Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup yarı final rövanş maçında Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup yarı final rövanş maçında Sakaryaspor sahasında Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda Kırşehir Belediyespor’u konuk ediyor. İlk maçta rakibi ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Sakaryaspor tur atlayarak adını finale yazdırmak istiyor.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçı TV264 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

20 Mayıs Perşembe gününde Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanan maçta gol sesi çıkmamış ve Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor takımları 0-0 berabere kalmışlardı. Bu maçta her türlü Sakaryaspor galibiyeti Sakaryaspor’u; her türlü Kırşehir Belediyespor galibiyeti ise Kırşehir Belediyespor’u finale taşıyacak.

Maçta 1-1 yada her türlü gollü beraberlik halinde deplasman golü kuralıyla Kırşehir Belediyespor finale kalırken 0-0 beraberlik halinde maç uzatmaya orda da skor değişmezse penaltı atışlarına gidilecek.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 24 Mayıs 2021 Pazartesi
Saat: 20.00
Yayın: TV264

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.