Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta liderlik koltuğunda yer alan Sakaryaspor bu hafta sahasında Ergene Velimeşe Spor ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup 14. hafta maçında lider konumda olan Sakaryaspor evinde Ergene Velimeşe Spor’u konuk ediyor. Toplamda 5 maçtır üst üste kazanan ve evinde 6 maçtır kaybetmeyen Sakaryaspor bu sezonun grupta namağlup takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor.

Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor Maçı Ne Zaman?

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 14.30’da başlayacak Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor maçı TV264 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Üst üste maç kazandıktan sonra geçen hafta deplasmanda Diyarbekir Spor’u 2-1 ile geçen Sakaryaspor 29 puanla liderliğe yükselirken son maçında evinde Etimesgut Belediyespor’a 2-1 kaybeden Ergene Velimeşe Spor ise 11 puanla 17. sırada yer aldı.

İki takım arasında son olarak 12 Ocak 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Ergene Velimeşe Spor 5-0 kazanmıştı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 21 Kasım 2021 Pazar
Saat: 14.30
Yayın: TV264

Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Ergene Velimeşe Spor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.