Sakaryaspor Adıyaman FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 30. hafta maçında lider Sakaryaspor ile Adıyaman FK karşı karşıya geliyor. Adım adım şampiyonluğa doğru giden Sakaryaspor bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor. Taraftarlarda Sakaryaspor Adıyaman FK maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar…

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 30. haftasında lider Sakaryaspor sahasında Adıyaman FK’yı konuk ediyor. Son iki maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Sakaryaspor evinde konuk edeceği Adıyaman FK engelini de kayıpsız geçerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Sakaryaspor Adıyaman FK Maçı Ne Zaman?

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’da 20 Mart 2022 Pazar gününde saat 14.00’da başlayacak Sakaryaspor Adıyaman FK maçının şu anda canlı kanal yayını açıklanmadı.

Sakaryaspor Adıyaman FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Topladığı 65 puanla en yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede yer alan Sakaryaspor; oldukça kötü günler geçiren 5 maçtır galibiyete hasret olan ve 29 puanla 16. durumda bulunan Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında son olarak 6 Kasım 2021 tarihinde oynanan maçı Sakaryaspor deplasmanda 3-0 kazanmıştı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 20 Mart 2022 Pazar
Saat: 14.00
Yayın: Yok

Sakaryaspor Adıyaman FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Adıyaman FK türkiye 2. lig kırmızı grup
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.