Kızını sınava yetiştirmeye çalışıyordu: Babalar Günü'nde hayatını kaybetti

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir baba, kızını sınava yetiştirmek için hız yaparken kullandığı cip, kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek duvara saplandı. Babalar Günü'nde gerçekleşen bu acı kaza sonucunda baba olay yerinde hayatını kaybetti. Kızı ise yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen kazada, kızını üniversite sınavına yetiştirmek için hız yapan Zafer Kılıç yönetimindeki araç, yağış sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak duvara çarptı.

Kızını sınava yetiştirmeye çalışıyordu: Babalar Günü'nde hayatını kaybetti

Bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zafer Kılıç’ın hayatını kaybettiğini, cipte bulunan kızı Eslem Nur K.’nin ise yaralandığını belirledi. Yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı kız hastaneye sevk edilirken, baba Kılıç’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Babalar Günü'nde yaşanan acı verici kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kızını sınava yetiştirmeye çalışıyordu: Babalar Günü'nde hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Sakarya Babalar Günü Sınav Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.