Şaka gibi! Servis şoförü ehliyetsiz çıktı

İstanbul’da okul servislerine yönelik denetimde bir servis şoförünün ehliyetsiz olduğu ve ayağının aksadığı ortaya çıktı. Şoför tamirci olduğunu ileri sürdü, araç trafikten men edildi

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yurt genelinde, öğrencilerin okula uyum sağlamalarını gerçekleştirmeyi amaçlayan uygulama kapsamında anasınıfı, ilkokul 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıf öğrencileri dün bir hafta erken ders başı yaptı. Bu kapsamda trafik ekipleri de okul servislerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube müdürlüğü ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte öğrenci servislerini sıkı bir denetime aldı. Trafik polisleri, servislerin güvenlik durumunu, gerekli evraklarını ve sürücülerini inceledi.

ÖNCE 'EVDE UNUTTUM' DEDİ
Fatih ilçesi Millet Caddesi'ndeki denetimlerde skandal olay yaşandı. Ekiplerin durduğu okul servisinin sürücüsü Muzaffer Zamur'un (50) ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Kendisini durduran polislere önce ehliyetini evde unuttuğunu söyleyen Muzaffer Zamur'un kimlik kontrolünde hiç ehliyet almadığı saptandı. Bir ayağı da aksayan Zamur'un aracının birçok evrağının eksik olduğu belirlendi. "Tamirciyim. Aracı sahibine götürüyordum" diyerek kendini savunan Zamur'a para cezası kesildi, araç trafikten men edildi. Beşiktaş'taki denetlemelerde de emniyet kemeri takmayan sürücülere 95'er lira para cezası kesildi.

AİLELER VE SÜRÜCÜLER MEMNUN
Servis şoförleri, ekiplerin yaptıkları incelemeden memnun olduklarını belirterek, "Herkes görevini yapıyor. Eksiğimiz varsa cezaya razı olacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız" ifadelerini kullandı. Aileler ise incelemeler için polislere teşekkür etti.

Şaka gibi! Servis şoförü ehliyetsiz çıktı ile ilgili etiketler servis
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.