Sahtekar Derya Büyükuncu'nun yüz kızartıcı anları tekrar gündem oldu!

Bu ülkenin kendisini 'milli yüzücü' seçtiği; Ay-yıldızlı bayrağı üzerine giyme ve Türkiye'yi temsil etme onuru bahşedilmiş birinden beklenemeyecek iğrençlikte açıklamalar yapan Derya Büyükuncu'ya tepki üzerine tepki yağıyor. Sosyal medyada gündem olan bir videoda Derya Büyükuncu'nun sahtekarlığının televizyonda ortaya çıktığı o yüz kızartıcı anlar yer alıyor. Eski yüzücü, ahlak konusunda o günden bu güne kendini biraz bile geliştirebilmiş değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardınan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın 'ölmesini' istediğini ima eden paylaşımlar yapmış, üstüne o paylaşımı eleştirenlere sözlü saldırılarda bulunmuştu.

'20 YIL ABD'DE OKURKEN NASIL GEÇİNDİNİZ?' SORUSUNA CEVABI: '20 YIL BOYUNCA GEÇİNEMEDİM'

Derya Büyükuncu denince ise uzun süredir akıllara ise yıllar önce televizyonda dolandırıcılığının ortaya çıktığı anlar geliyor. '20 yıl ABD'de okurken nasıl geçindiniz?' sorusuna 'Geçinmedim' diye cevap vererek para almadığı yalanını söyleyen Derya Büyükuncu, hala ahlak konusunda gelişme sağlayabilmiş değil.

 

Sahtekar Derya Büyükuncu'nun yüz kızartıcı anları tekrar gündem oldu! ile ilgili etiketler video Para maaş derya büyükuncu sahtekar tv+

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.