Sahte içki kabusu Bursa'ya sıçradı

Gelen son dakika haberine göre; Bursa'da sahte alkol içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 3 kişi hayatını kaybetti. Tedavi altında olan 12 kişiden 7'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yurt genelinde sahte içkiden zehirlenerek hayatını kaybedenlerin sayısı artmaya devam ediyor.

Bursa’da son 2 gün içerisinde içki içtikten sonra rahatsızlanan 14 kişi, Çekirge Devlet Hastanesi ile Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sahte içkiden zehirlendikleri tespit edilen ve hastaneye kaldırılanlardan 3 kişi hayatını kaybetti.

ALKOLU SATTIĞI BELİRLENEN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Samsun'da yaşanan sahte alkol vakalarının ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'nin başlattığı geniş çaplı operasyonda hastaneye getirilen ve tedavileri devam eden kişilere sahte alkol satan şüphelinin Erhan O. olduğu belirlendi.

Erhan O., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

Sahte içki kabusu Bursa'ya sıçradı

İNTERNETTEN SİPARİŞ VERMİŞ

Erhan O., emniyetteki sorgusunda sahte alkolü 5’er litrelik bidonlar halinde Uğur K. isimli bir kişiden aldığını söyledi. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, Uğur K.’yı da yakalayarak gözaltına aldı.

Uğur K. ve Erhan O., ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Uğur K., sorgusunda satışını gerçekleştirdiği maddeyi etil alkol olarak bildiğini ve internet üzerinden sipariş vererek, kargo ile teslim aldığını söyledi.

Sahte içki kabusu Bursa'ya sıçradı ile ilgili etiketler Sahte İçki Bursa ölüm Hastane polis Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.