Sahte hesap açıp eski eşi Mustafa Sandal'ın sevgilisini takibe alan Emina Jahovic yakayı ele verdi

Mustafa Sandal, oğlu Yaman ve sevgilisi Melis Sütşurup’la Bodrum’da tatil yaptı. 10 yıl evli kaldığı ve 2018 yılında boşandığı eski eşi Emina Jahovic’i ise merak sardı... Sırp şarkıcı, Instagram'da sahte hesap açıp sosyetik güzeli takibe aldı. Ancak teknoloji mağduru olup yakayı ele verdi.

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini 2018'de bitiren Yaman ve Yavuz adında iki oğulları olan Emina Jahovic, sosyal medya mağduru oldu. Sırp şarkıcıyı geçtiğimiz ay oğlu Yaman'ın, Melis Sütşurup'la Bodrum tatilinde verdiği mutuluk pozlarından sonra merak sardı. Fake hesabından Sandal'ın aşkının paylaşımlarını inceleyen Jahovic, kendisini ele verdi. Yaptığı paylaşımları saniyeler sonra görüntüleyen takipçi, Melis Sütşurup'un dikkatinden kaçmadı. Sütşurup ise hesabın Emina tarafından açıldığını anladı.


HESABI HEMEN KAPATTI

Takvim'in haberine göre; Merak uyandıran takipçiyi inceleyen Sütşurup, bu hesaptan sürekli Emina Jahovic'e güzel yorumlar yapıldığını fark etti. Bir de üstüne Jahovic'in resmi hesabıyla aynı paylaşımları yapan hesabın sahte olduğu ortaya çıktı.


Bu durumu yakın arkadaşlarına kahkahalar eşliğinde anlatan sosyetik güzel, Instagram'dan komik bir gönderme yaptı. İbrahim Tatlıses'in bir videosunu paylaşan Sütşurup, "Günlerdir storylerimi izleyen fake hesabın kim olduğunu bulmuşumdur" notu düştü. Bu paylaşımdan sonra, Emina'ya ait olan fake hesap hemen kapandı.

mustafa sandal

 

 

 

Sahte hesap açıp eski eşi Mustafa Sandal'ın sevgilisini takibe alan Emina Jahovic yakayı ele verdi ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Melis Sütşurup Instagram Emina Jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.