Şahsiyet 2. sezon ne zaman? Şahsiyet II. Fasıl nerede yayınlanacak?

2018 yılında Puhu TV'de büyük beğeni toplayan Şahsiyet dizisinin 2. Sezonunun yayın tarihi nihayet belli oldu. İzleyiciler, bu beklenen serinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar. Bu çerçevede kullanıcılar 'Şahsiyet 2. sezon ne zaman?' veya 'Şahsiyet II. Fasıl nerede yayınlanacak?' sorularını araştırıyor. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman, nerede yayınlanacak, kaç bölüm olacak, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Türk televizyon dizilerinin dünya çapında tanınmış bir ismi haline gelen "Şahsiyet," merakla beklenen ikinci sezonu ile geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Başrolünde usta oyuncu Haluk Bilginer'in performansıyla büyük beğeni toplayan dizi, 2018 yılında ilk sezonuyla Puhu TV'de izleyiciyle buluşmuştu. Yeni sezonun ne zaman ve nerede yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman, nerede yayınlanacak, kaç bölüm olacak, oyuncuları kimler? 

Şahsiyet 2. sezon ne zaman? Şahsiyet II. Fasıl nerede yayınlanacak?

ŞAHSİYET 2. SEZON NE ZAMAN VE NEREDE YAYINLANACAK?

Şahsiyet'in 2. sezonu, 13 Kasım 2023 tarihinde GAİN platformunda izleyicilerle buluşacak. İlk sezondan daha iddialı ve sürükleyici bir hikaye ile gelen yeni sezon, izleyicileri merak içinde bırakıyor.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İlk sezonda, Agah Beyoğlu (Haluk Bilginer), bir seri katili yakalamak için kendi yöntemlerini kullanarak adaleti sağlamaya çalışan bir emekli hakimdi. İkinci sezonunda, Agah Beyoğlu'nun bu yolculuğuna devam edeceğiz. Seri katili yakaladıktan sonra hayatını yeniden inşa etmeye çalışan Beyoğlu, geçmişi ve yeni bir seri katilin ortaya çıkışıyla karşı karşıya gelerek zorlu bir mücadeleye sürüklenecek.

ŞAHSİYET 2. SEZON OYUNCULARI KİMLER?

'Şahsiyet' dizisinin başrolünde Haluk Bilginer yer alırken, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Cansu Dere, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan gibi deneyimli oyuncular da kadroda yer alıyor. Dizi, emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu'nun Alzheimer teşhisi almasıyla başlayan cinayetlerle dolu maceraları konu alıyor.

ŞAHSİYET HANGİ ÖDÜLLERİ KAZANDI?

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Performansı dalında ödül kazanan 'Şahsiyet', büyük bir başarı elde etmiş ve uluslararası üne kavuşmuştu.

Şahsiyet 2. sezon ne zaman? Şahsiyet II. Fasıl nerede yayınlanacak? ile ilgili etiketler Haluk Bilginer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.