Sahnelere geri dönen Zerrin Özer: ''Asla müziksiz olamam''

65 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer geçtiğimiz yıl müziği bıraktığını açıklamış ancak çok fazla dayanamayarak sahnelere geri dönmüştü. Kariyeriyle ilgili aldığı kısa süreli kararıyla ilgili açıklamada bulunan Özer, "Her mahallenin delisi var. Bizim mesleğimizde o deli benim. İnsanlar bazen sinirlenebiliyor ama sahne olmasa bile asla müziksiz olamam" dedi.

Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Zerrin Özer, 2022 yılının Haziran ayında müziği bıraktığını açıklamıştı. Sosyal medyadan konuya ilişkin açıklama yapan sanatçı üzücü haberi "Kıymetli dostlarım, ben Zerrin Özer..! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma daim olan sevgi dolu saygılarımı yolluyorum." sözleriyle duyurmuştu. Ancak Zerrin Özer'in kariyeriyle ilgili aldığı karar kısa sürmüştü. 

Sahnelere geri dönen Zerrin Özer: ''Asla müziksiz olamam''

Kariyerine kısa süre içinde kaldığı yerden devam etme kararı aldığını da sosyal medya hesabından açıklayan Özer,  “Yok dayanamıyorum, dayanılmıyor… Şarkı söylemeden, konserde sizlerle göz göze gelmemek, sizlerin enerjisini almadan yaşayamıyorum. Sizin Zerrin’iniz deli vallahi deli! Ney yapayım? Ben böyleyim… Sakın çok kızmayın olur mu?” ifadelerini kullanmıştı.

 

Müziği bıraktıktan birkaç ay sonra sahnelere geri dönen Zerrin Özer, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Zerrin Özer, katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


''BİZİM MESLEKTEKİ 'DELİ' BENİM''

Şarkıcı, kariyeriyle ilgili sorulara yanıt verdi. Zerrin Özer, "Müziği bırakmak değil. Biliyorsunuz bir mahallenin delisi var. Bizim mesleğimizde o deli benim. İnsanlar bazen sinirlenebiliyor ama sahne olmasa bile asla müziksiz olamam. Sağlığım iyi, vertigom var sadece. Z kuşağına yeni şarkılarım ile hitap edeceğim" diye konuştu.

zerrin özer

Zerrin Özer'in sahnelerden uzak kalması 89 gün sürmüştü. Teoman da 2011'de müziği bıraktığını açıklamış, 470 gün sonra bu kararından vazgeçtiğini dile getirerek mesleğine döneceğini belirtmişti.

 

Sahnelere geri dönen Zerrin Özer: ''Asla müziksiz olamam'' ile ilgili etiketler Zerrin Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.