Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı

Son olarak 'Lerzanla Çok Mutlu' ve 'Gelinim Mutfakta' programlarıyla ekranlarda boy gösteren 45 yaşındaki sanatçı Lerzan Mutlu, uzun bir aranın ardından konser sahnelerine geri döndü. İstanbul Beşiktaş'ta konser veren Mutlu, Gülşah Saraçoğlu imzalı derin dekolteli renkli elbisesiyle sahnede fırtına gibi esti.

Sunucu ve şarkıcı Lerzan Mutlu sahnelere geri döndü. Uzun bir aranın ardından İstanbul'da sevenleriyle bir araya gelen Mutlu en sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Sahneye Gülşah Saraçoğlu imzalı elbiseyle çıkan Mutlu güzelliğiyle büyüledi.

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı


Derin sırt ve bacak dekolteli renkli bir elbise tercih eden mutlu geceden karelerini Instagram hesabından yayınladı. Kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken Mutlu paylaşımına şu notu düştü:


''Televizyonculugumu ön plana aldıgım, Konservatuarlı biri olarak Sahnelere dönüşümü muhteşem bir kalabalıkla kutladık …🧿 Bu gece beni yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler 🙏 Bu muhteşem kıyafet için dostum @gulsahsaracoglu ‘na Uluorta restorana @uluortarestaurant ve benim canım @kemalaslanofficial sonsuz teşekkürler ⭐️ İzlemede kalın Sizi Seviyorum❤️''

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı


Lerzan Mutlu'yu dinlemeye gelen izleyiciler arasında sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci de vardı. Ciğerci, sahnede İbrahim Tatlıses’in "Haydi söyle" şarkısını seslendirdi ve oryantal dans şovuyla geceye damga vurdu.

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 3

Lerzan Mutlu, son dönemde 13 kilo veren ve oldukça fit bir görünüme sahip olan Selin Ciğerci için "Türkiye’nin Kim Kardashian'ı Selin Ciğerci" yorumunda bulundu.

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 4

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 5

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 6

 



 

Sahnelere geri dönen Lerzan Mutlu derin yırtmaçlı cesur elbisesiyle göz kamaştırdı ile ilgili etiketler Lerzan Mutlu Selin Ciğerci Konser Sosyal Medya sahne kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.