Sahneden düşmesine rağmen şovuna devam eden Özgür Turhan'ın eşi açıkladı!

Başarılı komedyen Özgür Turhan şov esnasında sahneden düştü. Ünlü komedyen şovu yarıda kesmeden düştüğü yerden şovuna devam etti. İzleyenler olanları şovun bir parçası zannederken Özgür Turhan'ın eşinden sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Ünlü ve başarılı komedyen Özgür Turhan sahne kazası yaşadı. Son gösterisini yaptığı sıradasahneden düşüp şovuna devam etti. Sağlık ekipleri müdahale ederken, Turhan şaka yapmayı sürdürdü.

YAPTIĞI İŞLER İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYORDU

Sosyal medya paylaşımları ve tek kişilik stand up gösterileriyle adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Özgür Turhan geçtiğimiz gün çıktığı gösteri sırasında sahneden yere düştü. Herkesi korkutan Özgür Turhan, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sırada yattığı yerden şaka yapmaya devam etti.

EŞİ SEVENLERİ İLE PAYLAŞTI "KABURGALARI KIRILDI"

Özgür Turhan'ın eşi Deniz Bağdaş ise bu kaza sonrası sosyal medya hesabından "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim' diyen Deniz Bağdaş 'Şekeri düşmüş. Ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu' ifadelerini kullandı.

Sahneden düşmesine rağmen şovuna devam eden Özgür Turhan'ın eşi açıkladı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.